Något roligt måste man hitta på.

- En banan
- 5 bitar mörk choklad
Havresemlor
Så blev det också havresemlor enligt ett recept från Operation skolmat som även Malin i Malins mat prövat, kolla här. Hade inte jästbrödsvetemjöl eller havrekli, så bytte ut det mot Manitoba Cream mjöl och vetekli. Mycket goda semlor!


Till middag blev det en snabb gratäng med potatislökblandning blandad med en burk med makrill i tomatsås, 2,5dl grädde och ost ovanpå. Gott!
Till efterrätt åt vi en god fruktsallad. Pojkarna var förtjusta att få äta från varsin melonskål.

Ja, bakning är ju roligt. :-) Chokokakan (och allt annat också) ser jättegod ut! Måste fråga om mjölet (Manitoba cream) har du fått tag på det i Finland? Skulle gärna testa det men har fått för mig att det bara finns att köpa i Sverige?
SvaraRaderaHej Tove!
SvaraRaderaJag har köpt Manitoba Cream i Sverige, har inte stött på det i Finland.
Ok, det var det jag gissade. En till produkt att lägga på inköpslistan till nästa Sverigebesök då. :-)
SvaraRaderaWow vad härliga grejer! Särskilt fruktsalladen var ju såå vacker!
SvaraRadera